Enten Spring Copenhagen eller Specktrum

Spring in Copenhagen

Festen gik godt. Der var glæde og hygge. Faktisk endte den med at blive årets første havefest. Vejret var jo lunt – og tørt. Så alle ville hellere opholde sig udenfor end indendørs. Det var faktisk heldigt for dig. Du havde jo set i øjnene, at du skulle vågne op med lidt tømmermænd og en udsigt til et forfærdeligt rodet køkken og en væltet stue. Men nej: Du er lige vågnet. Med lidt flere tømmermænd end ønsket. Men der er ikke rod i køkkenet eller i stuen. Din kære mand har nemlig sørget for at få vasket glas, tallerkener og bestik. Han og børnene er ved at rydde op ude i haven. Og du kan dufte, at der er frisk kaffe i køkkenet. Du tager en kop. Sætter dig ved gavebordet og kigger på alle gaverne, du har fået.

Træfigur

Der er en sød lille træfigur fra Spring Copenhagen figurer, som din veninde gav dig. Det er en lille sæl. Den kigger på dig, synes du. Den smiler til dig. Du kigger på den. Ser den i øjnene. Ville ønske, at du kunne kramme den. Ligesom en bamse. Det kan du dog ikke. Men du holder den i hånden og dit hjerte bliver blødt. Din veninde er virkelig vidunderlig. Hun er der altid for dig, når du har brug for hende. Hun er betænksom og hensynsfuld. Og fordrende. Vil gerne diskutere med dig. Om feminisme. Det er hendes kæphest. Sælen fra Spring Copenhagen bliver sat ind på plads til din samling af de små træfigurer.

Vasen er ikke lige…

Du går tilbage til gavebordet. Der er en hæslig vase. Den fik du af din tante. Det er hende, der altid køber gaver, når hun finder gode isenkram tilbud. Hendes tanke er sød. Men vasen er altså ikke lige den stil, du er begejstret for. Måske kan du bytte den – til en smukkere vase? Du kigger efter. Jo, der er faktisk et byttemærke. Super. Du pakker vasen ned i æsken og sætter den ud på bordet i bryggerset.

Tilbage ved gavebordet finder du en lille æske, som du slet ikke har åbnet. Hvad er det? Du åbner æsken og finder endnu en lille figur fra Spring Copenhagen. Den er fra din søster og hendes familie. En bordskåner. Den kan formes og drejes. Herligt. Du lægger den på plads nede i køkkenskuffen. Hvorfra ved din søster, at du godt kan lide produkterne fra Spring Copenhagen? Har hun snuset sig rundt i huset, imens I var på påskeferie? Du laver en mental note om, at du lige skal tale med hende om det.

Specktrum lysestage

Du finder gaven fra din bror. Han har spenderet. Han har været på udkig efter tilbud på mærkevarer, kan du se. Eller i det mindste, så er det din mistanke. Han har købt en af de der flotte lysestager fra Specktrum, som du er begyndt at sætte stor pris på. De er hyggelige. De er flotte i designet. Og ja, du ved jo, at han altid mangler kontanter, så det er en gave, han har gjort sig umage for at finde til dig. Er det ikke bare skønt at fylde 40?

Scroll to Top