En god anledning

flowers, gypsophila, small flowers

Skal der altid være en anledning til, at du sender en buket blomster til et kært menneske? Teoretisk set, nej. Det skal der ikke. Alligevel er vi så fast forankrede i vores vaner og idéer, at vi aldrig gør det. Vi ringer ikke op til en blomsterforhandler, der kan tilbyde blomsterudbringning på Amager, og beder ham eller hende om at sende en smuk buket anemoner, roser eller liljer til en person, vi bare holder af. Vi skal have en anledning, før vi gør det. En fødselsdag, et bryllup. Et jubilæum. En begravelse. Eller en barnedåb. Og nu – lige om lidt: Mors dag.

Brug muligheden

Det er egentlig en skam, at vi benytter os så lidt af blomsterforhandlerens tilbud om, at vi kan få sendt blomster ud. Ville det ikke sprede mange flere smil, hvis vi gjorde det til en regel at sende en buket blomster til en ven eller veninde mindst en gang om måneden? Ville det ikke gøre deres hverdag mere farverig og velduftende? Og det behøver jo ikke at være den samme person, vi sender en buket til.

Nu tænker du nok, at det vil blive lidt dyrt. Hør her: Da du hver morgen spenderer ca. 50 kroner på at købe en kop kaffe ’to go’, så skal du faktisk kun undvære den kop kaffe i 6 dage. Naturligvis behøver du ikke at spinke og spare, for at kunne sende blomster. Du kan godt undvære den købte kaffe hver anden dag. Så vil det kun tage dig 12 dage, at ’spare sammen’ til en buket. Det er altså ikke ret svært.

Prøv Amager Blomster næste gang

Så, hvis du vil gøre hverdagen glad for et sødt menneske, du kender, så find en blomsterforretning med blomsterlevering i København – Amager Blomster er gode og sørg for, at den person, du tænker på, får at det at vide. Læg eventuelt et lille kort ved buketten.

Blomsterlevering fungerer normalt ved, at en person bestiller blomster fra en blomsterhandler eller et blomsterleveringsfirma online eller telefonisk. Kunden vælger normalt en bestemt type blomsterbuket eller arrangement, og angiver leveringsdato, modtagerens navn og adresse samt en personlig besked.

Det fungerer gnidningsfrit

Blomsterhandleren forbereder så buketten eller arrangementet og leverer det til modtagerens adresse på den valgte dato. Leveringsprocessen kan variere afhængigt af virksomheden og placeringen af modtageren, men normalt bruges en kurér eller en blomsterleveringsbil til at levere blomsterne.

Modtageren vil normalt modtage blomsterne i en vase eller en speciel blomsterkasse, og der kan være en kort personlig besked inkluderet. Nogle blomsterleveringsfirmaer tilbyder også muligheden for at tilføje ekstra gaver, såsom chokolade eller balloner, til leveringen.

Blomsterlevering er en praktisk måde at sende en tankefuld gestus til en person, uanset hvor i verden de befinder sig.

Scroll to Top