On demand webinarer – Inspiration og læring, når det passer dig

Her finder du et udvalg af tidligere afholdte webinarer fra Smart City Cluster og vores samarbejdspartnere

Webinar: Vejen til en bæredygtig forretning

Hvordan fremtidssikrer man sin virksomhed til en verden med store krav om grøn omstilling? Hvor starter man? Og hvilke værktøjer kan man tage i brug som mindre/mellemstor virksomhed med store ambitioner? Det stiller dette webinar skarpt på.

 

Se webinaret her

Data, test og skalering - intelligent omstilling af det danske energisystem

Markedet skal så vidt muligt drive den grønne omstilling. Men hvordan sikrer vi en fleksibel markedsmodel, der understøtter de nye bæredygtige energiløsninger, som er nødvendige at implementere, for at nå målet om at reducere CO2-udledningen med 70% i 2030?

 

Se webinaret her

Sådan kan Living Labs hjælpe virksomheder – og Danmark – med at komme tættere på klimamål for 2030

Klimarådet anbefaler brug af Living labs til hurtigt at skalere nye løsninger i forhold til at nå målet om at reducere CO2-udledningen med 70 % i 2030. Men hvilke erfaringer har danske Living labs aktører gjort sig indtil nu? Hvad er best practice når man tester nye teknologier?

Til dette webinar får du tre forskellige perspektiver på brugen af Living labs.

 

Se webinaret her

Webinar om brug af standarder i udviklingen af Smart City i Danmark

Hvorfor er brugen af standarder vigtige for udvikling af smarte byer og lokalsamfund? Hvad er fordelene for virksomheder i at anvende Smart City standarder – og for byerne?

 

Se webinaret her

Lys for mennesker og økosystemer

Mørke er vigtigt for både dyr, mennesker og økosystemer. Du inviteres derfor til webinar om nye metoder til at skabe bedre udendørsbelysning, hvor man ved hjælp af sensorer i byrummet og nye beregningsalgoritmer kan skabe gode og trygge uderum og samtidig understøtte døgnrytmen hos mennesker, dyr og natur.

 

Se webinaret her

Webinar om trådløs kommunikation og datadeling i smarte byer og samfund

Både store og små byer og kommuner er udfordret af de digitale teknologier. På den ene side kan data hjælpe kommunerne med at nå målsætninger omkring bæredygtighed, effektivisering og borgerdialog, ikke mindst i bygninger og infrastruktur. Men på den anden side kommer data og digitale systemer med deres egne udfordringer. Målet med dette webinar er, at give et teknologisk, markeds- og samfundsmæssigt indblik i de udfordringer og muligheder, som trådløs kommunikation og datadeling giver smarte byer og samfund.

 

Se webinaret her

Webinar om hvordan kan digitale teknologier understøtte cirkulær økonomi i byggeriet

Se webinaret om fremtidens cirkulære proces i et digitalt perspektiv, når Smart City Cluster Denmark og InnoBYG har fokus på, hvordan Build 4.0 kan optimere effektive ressourcestrømme og høj genanvendelighed i byggeriet.

 

Se webinaret her