On demand webinarer – Inspiration og læring, når det passer dig

Her finder du et udvalg af tidligere afholdte webinarer fra Smart City Cluster og vores samarbejdspartnere – og der kommer hele tiden flere til.

 

(Der er gratis adgang, men registrering med navn og mail er påkrævet)

Data, test og skalering - intelligent omstilling af det danske energisystem

Markedet skal så vidt muligt drive den grønne omstilling. Men hvordan sikrer vi en fleksibel markedsmodel, der understøtter de nye bæredygtige energiløsninger, som er nødvendige at implementere, for at nå målet om at reducere CO2-udledningen med 70% i 2030?

Sådan kan Living Labs hjælpe virksomheder – og Danmark – med at komme tættere på klimamål for 2030

Klimarådet anbefaler brug af Living labs til hurtigt at skalere nye løsninger i forhold til at nå målet om at reducere CO2-udledningen med 70 % i 2030. Men hvilke erfaringer har danske Living labs aktører gjort sig indtil nu? Hvad er best practice når man tester nye teknologier?

Til dette webinar får du tre forskellige perspektiver på brugen af Living labs.

Webinar om brug af standarder i udviklingen af Smart City i Danmark

Hvorfor er brugen af standarder vigtige for udvikling af smarte byer og lokalsamfund? Hvad er fordelene for virksomheder i at anvende Smart City standarder – og for byerne?

Lys for mennesker og økosystemer

Mørke er vigtigt for både dyr, mennesker og økosystemer. Du inviteres derfor til webinar om nye metoder til at skabe bedre udendørsbelysning, hvor man ved hjælp af sensorer i byrummet og nye beregningsalgoritmer kan skabe gode og trygge uderum og samtidig understøtte døgnrytmen hos mennesker, dyr og natur.

Webinar om trådløs kommunikation og datadeling i smarte byer og samfund

Både store og små byer og kommuner er udfordret af de digitale teknologier. På den ene side kan data hjælpe kommunerne med at nå målsætninger omkring bæredygtighed, effektivisering og borgerdialog, ikke mindst i bygninger og infrastruktur. Men på den anden side kommer data og digitale systemer med deres egne udfordringer. Målet med dette webinar er, at give et teknologisk, markeds- og samfundsmæssigt indblik i de udfordringer og muligheder, som trådløs kommunikation og datadeling giver smarte byer og samfund.

Webinar om hvordan kan digitale teknologier understøtte cirkulær økonomi i byggeriet

Se webinaret om fremtidens cirkulære proces i et digitalt perspektiv, når Smart City Cluster Denmark og InnoBYG har fokus på, hvordan Build 4.0 kan optimere effektive ressourcestrømme og høj genanvendelighed i byggeriet.

 

 

Se også vores kommende events og live webinarer her:

27
/
10

Reduktion af luftemissioner med smart monitorering

27/10 2020
3
/
11

NYC Challenge

03/11 2020
5
/
11

5G og IoT-konference 2020

05/11 2020
11
/
11

Inspiring connectivity as a service

11/03 2020

 

Har du et event vi skal tilføje?

Vi deler meget gerne alle relevante webinarer fra vores samarbejdspartnere. Har du et event du gerne vil have tilføjet, så kontakt os her: