Bliv medlem

Da Smart City Cluster Denmark lukker og slukker som et selvstændigt initiativ til nytår, optager vi ikke længere nye medlemmer i netværket. Vi opfordrer i stedet til at I melder jer ind i den nye Erhvervsklynge for Byggeri og Anlæg, som starter op i januar 2021.

Medlemskab af den nye klynge er gratis frem til 30. juni 2021, så din organisation har mulighed for at finde ud af om et medlemskab er noget for jer uden at betale i det første halve år af klyngens virke. Herefter modtager alle medlemmer en mail om, at der startes fakturering, og så kan man melde sig ud uden beregning, såfremt man ikke ønsker at fortsætte med betalt medlemskab.

Vi fortsætter den brede, samlende Smart City-indsats i Danmarks nye klynge for byggeri og anlæg, og hvis I ikke vil gå glip af alle de muligheder, som den nye klynge tilbyder indenfor Smart City-området, skal I melde jer ind allerede i dag.

Den nye klynge vil selvfølgelig være et samlingssted for innovation i byggeriet, men det er også her vi vil fortsætte den brede Smart City-indsats for alle de virksomheder, forskere, kommuner og organisationer, der arbejder med Smart City. Fokus for Smart City i den nye klynge vil være bredere end byggeri, for Smart City går på tværs af sektorer, og forudsætter både et tæt offentlig-privat samarbejde og et tæt samarbejde med andre brancher og klynger.

Hør Jacob Lundgaard, netværksleder for Smart City Cluster fortælle om Smart City-arbejdet i den nye klyngen